Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, ei, gember, ketjap manis, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, laos, limoensap, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, sambal oelek, santen, suiker, tomaat, trassi, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Amuse / diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Recept uit 101 ballen:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie: