85 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloembotercourgetteeifruitgroenteknoflookkruidenmelkoliepaprikapeperpeterselierode paprikarundvleestomaatuivisvleeswaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf aux olives - Runderstoofpot met olijven en aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovisgarnituur, beurre manié, fond, groene oliijven, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, piperadegarnituur, pistou-garnituur, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Gekruide paprikasoep

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, ketjap benteng manis, knoflook, laurierblad, mager rundvlees, olie, peper, rode paprika, sambal oelek, tomatenpuree, ui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:

Kul asi - Rundergoulash

Ingrediënten:
bladselderij, bloem, chilivlokken, groene puntpaprika, knoflook, komijnpoeder, laurier, mager rundvlees, paprikapuree, pastinaak, plantaardige olie, rijstpilav, tomaten, tomatenpuree, ui, vastkokende aardappels en wortel

Keuken:
Turks
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Goulashsoep

Ingrediënten:
aardappel, cayennepeper, chilipoeder, plantaardige olie, rundvlees, tomaten, ui, zoete paprikapoeder en zout

Keuken:
Hongaars / Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / rundvlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Worcestersteak met paddenstoelen

Ingrediënten:
aardappel, boter, citroen, knoflook, laurier, morieljes, olijfolie, rozemarijn, rundvlees, ui, worcestersaus, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Goulashsoep met paprika

Ingrediënten:
aardappel, cayennepeper, chilipoeder, groene paprika, plantaardige olie, rode paprika, rundvlees, tomaten, ui, zoete paprikapoeder en zout

Keuken:
Hongaars / Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / rundvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Weense goulashsoep

Ingrediënten:
aardappel, cayennepeper, chilipoeder, karwijzaad, knoflook, plantaardige olie, rundvlees, tomaten, ui, zoete paprikapoeder en zout

Keuken:
Oostenrijks / Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / rundvlees
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:

Herfstige cornish pasteitjes

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, courgette, ei, flespompoen, longhaas, nootmuskaat, olijfolie, rozemarijn, rundvlees, witte peper, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Goulashsoep met extra ingredienten

Ingrediënten:
aardappel, cayennepeper, chilipoeder, kool, pasta, plantaardige olie, rode nierbonen, rundvlees, tomaten, ui, zoete paprikapoeder, zout en zuurkool

Keuken:
Hongaars / Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / rundvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Iç sigir eti - Runderstoofpot

Ingrediënten:
aardappelen, knoflook, komijn, laurier, olijfolie, rode wijn, rode wijnazijn, rundvlees, tomaten, tomatenpuree, ui, water, zilveruitjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Hongaarse goulashsoep met zure room en bieslook

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, gehakt, gerookt paprikapoeder, aardappel, karwij, komijnpoeder, laurierblaadjes, olijfolie, rode chilipepers, rode paprika's, rund, runderbouillon, sherryazijn, soepvlees, tijm, tomaten, tomatenpassata, uien, witte wijn en zure room

Haal meer recepten op...