85 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: abrikozenjamamandelmeelbakpoederbloemcacaochocoladeeidooiereiwitfijne kristalsuikerhoningkaneelkristalsuikermelkpoedersuikerroomslagroomsuikertarwebloemvanillesuikerzeezoutzelfrijzend bakmeelzonnebloemoliezoutzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Het Laura’s bakery bakboek:

Chocolade Pindakaascake

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, boter, cacaopoeder, eieren, water, pindakaas, pure chocolade, zout, baking soda, vanille-extract en zure room

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / nagerecht / bij de koffie uit NAJAT:

Chocolade-karameltaart

Ingrediënten:
baksoda, bloem, ei, extra pure chocolade, gezouten boter, karamel-botercrème, oploskoffie, suiker, water, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Pindakaasbabka met chocolade

Ingrediënten:
cacaopoeder, eieren, kristalsuiker, bloem, kristalsuiker, pindakaas, poedersuiker, pure chocolade, roomboter, boter, boter, instantgist, water en zout

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Chocolade beignets

Ingrediënten:
bloem, ei, boter, kaneelstokjes, lauwwarm water, pure chocolade, room, steranijs, suiker, volle melk, zakje instant gist en zout

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / nagerecht / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Chocolade-koffie-mousse

Ingrediënten:
boter, chocolade, eidooier, eiwit, koffie-extract, koffielikeurboontjes, rum, sterke koffie en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / nagerecht / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Chocolade-sherry-mousse

Ingrediënten:
boter, chocolade, eidooier, kersen op likeur, sherry en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade Praline eclairs

Ingrediënten:
cacao, chocolade, ei, custardpoeder, gelatine, boter, water, hazelnootpraline, hele gekarameliseerde hazelnoten, melk, melk, slagroom, soezendeeg, suiker en water

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade Praline eclairs

Ingrediënten:
boter, cacao, chocolade, ei, custardpoeder, gelatine, hazelnootpraline, hele gekarameliseerde hazelnoten, melk, slagroom, soezendeeg, suiker en water

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade bavarois taart met praliné vulling

Ingrediënten:
hazelnootpraline, amandelmeel, amaretto, blaadjes gelatine, boter, cacao, pure chocolade, eidooier, eieren, bloem, bruine suiker, gepofte rijst, boter, water, melkchocolade, pure chocolade, slagroom, zout en suiker

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade bavarois taart met praliné vulling

Ingrediënten:
hazelnootpraline, amandelmeel, amaretto, blaadjes gelatine, boter, cacao, pure chocolade, eidooier, eieren, bloem, bruine suiker, gepofte rijst, melkchocolade, pure chocolade, slagroom, zout, suiker en water

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Bessenroomsoesjes

Ingrediënten:
blauwe bessen, eieren, bloem, boter, gedroogde rozenblaadjes, gehakt, melk, pure chocolade, room, slagroom, suiker, water en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Chocoladerol Met Hazelnootcrème

Ingrediënten:
bloem, boter, cacaopoeder, ei, espresso, frangelico-likeur, hazelnoten, kristalsuiker, poedersuiker, pure chocolade, schotse whisky, water en zelfrijzend bakmeel

Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:

Mint-choconoten van Pierre Wind

Ingrediënten:
anijszaad, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chocolade, eidooier, kaneel, munt, peper, speculaaskruiden, water, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:

HEET! choco & churros

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, groene spaanse peper, kaneel, kaneel, lichte rietsuiker, maïzena, pure chocolade, volle melk, water, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Haal meer recepten op...