Diner / voorgerecht uit Jamie's Italie:
Beignets met salie en ansjovis
- Ingrediënten:
- ansjovis, bloem, bruisend mineraalwater, citroen, ei, salie, vin santo en zoete witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, aardappel, ansjovisfilet, ansjovisfilet op olie, arbequina olijfolie, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, tomaat, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel: