Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
"Riftkoekjes" met gerookte zalm en kwartelspiegeleitjes
- Ingrediënten:
- aardappel, ei, gerookte zalm, kervel, kwartelei, olie en sjalot
- Keuken:
- Hollands
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, citroen, ei, kervel, knoflook, kruiden, laurier, mayonaise, olie, olijfolie, omelet, peper, peterselie, prei, saffraan, sinaasappel, sinaasappelschil, stokbrood, tomaat, tomatenpuree, ui, venkel, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal: