Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Gehakte haring
- Ingrediënten:
- bruinbrood, ciderazijn, citroensap, ei, gele ui, haringfilet, wijnazijn, zonnebloemolie en zure appel
- Keuken:
- Russisch / Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, augurk, bloem, boter, bruinbrood, champignon, ciderazijn, ei, gele ui, haringfilet, knoflook, koolvisfilet, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, suiker, tomaat, wijnazijn, witte wijn, zout, zure appel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: