Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Rillette van rog met augurkencoulis
- Ingrediënten:
- augurk, boter, citroensap, knoflook, laurierblad, peper, rogvleugel, room, tijm, ui, vis, witte wijn, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Hollands
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, arbequina olijfolie, augurk, baars, bechamelsaus, bieslook, bloem, boterdeeg, cabernet sauvignon-azijn, champignon, chaud-froid saus, citroen, citroensap, cocktailaugurken, crème fraîche, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, peper, slagroom, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel: