305 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelappelbakpoederbanaanbloembotercitroencitroensapeieidooiergisthavermoutkaneelolijfoliepeperpoedersuikerroomslagroomsuikervloeibare honingwalnotenwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Brood- en appelshalet met melk

Ingrediënten:
boter, challe, citroensap, citroenschil, ei, honing, kaneel, krenten, melk, nootmuskaat, rozijnen, rum, suiker, zoete appel en zure appel

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Rijstepudding met honing

Ingrediënten:
honing, melk, risottorijst en water

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Bijgerecht uit Made in Italy:

Naanbrood met saffraan en honing

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, ghee, koolzaadolie, melk, saffraan, vloeibare honing, yoghurt, zout en zuiverginszout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Belila - Tarwe of gerst met zoete melk en noten

Ingrediënten:
amandelen, amandelschaafsel, citroensap, honing, kaneel, melk, oranjebloesemwater, parelgort, pistaches, rozijnen, verse tarwe en walnoten

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Down to earth:

Appel-karameltaartje met honing-tijmijs

Ingrediënten:
appel, bladerdeeg, citroenrasp, eidooier, honing, jonagold, melk, room, roomboter, suiker, verse tijm en witte wijn

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / nagerecht uit Provence:

Honing-ijs - glace au miel

Ingrediënten:
eierdooier, kruidenhoning, lavendelhoning, melk, rozemarijnhoning, slagroom, tijmhoning en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vegetarisch / ijs
Haal meer recepten op...