Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroencitroensapeifijne kristalsuikergistkaneelkarnemelkkristalsuikermaïzenapoedersuikerroomslagroomtarwebloemvanillesuikervolle melkwaterzelfrijzend bakmeelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Ei-melk pudding

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, ei, honing, volle melk en vanillestokje

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Biscuit met melk en olie

Ingrediënten:
bakpoeder, bloemen, citroenrasp, ei, kristalsuiker, melk, vanille-extract, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Brood- en appelshalet met melk

Ingrediënten:
boter, challe, citroensap, citroenschil, ei, honing, kaneel, krenten, melk, nootmuskaat, rozijnen, rum, suiker, zoete appel en zure appel

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Latte brûlée (melk uit de oven)

Ingrediënten:
eierdooier, eiwit, fijne kristalsuiker, melk en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Latte brûlée (melk uit de oven)

Ingrediënten:
eierdooier, eiwit, fijne kristalsuiker, melk en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Crème caramel met gecondenseerde melk

Ingrediënten:
ei, kristalsuiker, melk, vanille-extract en zoete gecondenseerde melk

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / nagerecht uit Lekker vegetarisch:

Griesmeel Pudding

Ingrediënten:
bourbonvanillesuiker, eidooier, eiwit, kaneel, melk, pudding, slagroom, suiker en maïzena

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / nagerecht uit Literalicious:

Tiramusi met wit koffieijs

Ingrediënten:
eidooier, eiwit, grand marnier, koffiebonen, lange vingers, mascarpone, melk, room en suiker

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / nagerecht uit Hoe te eten:

Custardtaart

Ingrediënten:
deeg, ei, eidooier, eiwit, foelie, koffieroom, melk, nootmuskaat en vanillesuiker

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:

Chipolatapudding met marasquin

Ingrediënten:
bitterkoekjes, bloem, citroensap, ei, eidooier, eiwit, gekonfijte vruchten, gelatine, marasquin, melk, oranjesnippers, rozijnen, slagroom, suiker en vanillestokje

Soort:
vegetarisch
Een recept uit R. Schreven - Hip Holland

Diner / nagerecht uit Hip Holland:

Rijsttoetje met kardemom

Ingrediënten:
eidooier, eiwit, gemalen kaneel, gemalen kardemom, lichte basterdsuiker, paprijst, pistachenootjes, rozensiroop, vanillesuiker, volle melk en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
rijst
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / nagerecht uit Neêrlands roem:

Griesmeelpudding

Ingrediënten:
eidooier, eiwit, griesmeel, melk, roomboter, sinaasappel, slagroom, suiker, suikerwater, vanillestokje en zwartebessensap

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / nagerecht uit Literalicious:

Bluf van mokka en krokante amandelen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, baileys, citroenrasp, eidooier, eiwit, melk, poedersuiker, room, slagroom, sterke koffie, suiker, vanillestokje en whisky

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Kersensoufflé

Ingrediënten:
eidooier, eiwit, kersen, magere kwark, maïzena, melk, rozijnen, suiker, vanillesuiker en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / nagerecht / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Mousse uit Martinique

Ingrediënten:
cacaopoeder, eidooier, eiwit, melk, puddingpoeder, rum en vruchtensuiker

Keuken:
Caraïbisch
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...