Recept uit Crumbles en gratins:
Gratin dauphinois met room en melk
- Ingrediënten:
- aardappel, crème fraîche, knoflook, melk en witte peper
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, crème fraîche, ei, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, volle melk, water, witte peper, zeezout, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Crumbles en gratins:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Recept uit Crumbles en gratins:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Chickslovefood:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: