Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Koude aspergesoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eidooier, groene asperges, melk, peper, slagroom, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, gehakt, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, reuzel, room, slagroom, ui, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Bakboek:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Brits bakboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Asperges:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Recept uit Nachtbrood: