55 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotereieidooiereiwitfrituuroliegrof zeezoutkippenbouillonknoflookkristalsuikermaïzenaolijfoliepaneermeelpeperpeterseliepoedersuikerroomruwe rietsuikerslagroomsuikeruiviswortelzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Perzik Aardbeientaart Met Gebruinde Boter

Ingrediënten:
aardbeien, maïzena, melk, bloem, gemalen kaneel, grof zeezout, water, lichte basterdsuiker, boter, perziken, ruwe rietsuiker, vanillepoeder en citroensap

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Galette Met Aardbeien En Rabarber

Ingrediënten:
kristalsuiker, maïzena, melk, bloem, gezouten boter, grof zeezout, water, rabarber, roomkaas, ruwe rietsuiker, kardemompoeder, verse aardbeien en citroensap

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Verse makreel en gegrilde komkommer

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, babykomkommer, citroensap, dilleolie, dilletakjes, karnemelk, komkommer, maïzena, makreel, melk, mierikswortel, oost-indische kers, water en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Kersentaart Met Amandelen

Ingrediënten:
amandelmeel, ei, kristalsuiker, maïzena, melk, bloem, gezouten boter, grof zeezout, water, kirsch, ontpitte kersen, ruwe rietsuiker, vanillepoeder en citroensap

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Overrijpe peren en moutolie, skyr en fluitenkruid

Ingrediënten:
citroensap, citroenzuur, druivenpitolie, eiwitten, fluitenkruid, gedroogd lievevrouwebedstro, gelatine, invertsuiker, maltodextrine, moutpoeder, peren, perencider, skyr, stabilisator, suiker, volle melk, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Roomijs van onrijpe jeneverbessen met rabarber

Ingrediënten:
agar-agar, berkensiroop, bladgelatine, citroensap, druivensuiker, groenejeneverbessenolie, guargom, invertsuiker, mager melkpoeder, melk, onrijpe jeneverbessen, rabarber, room, roomse kervel, suiker, water en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Klassieke Zweedse Appeltaart

Ingrediënten:
appels, ei, bloem, kristalsuiker, maïzena, melk, bloem, gemalen kaneel, gezouten boter, grof zeezout, water, lichte basterdsuiker, ruwe rietsuiker, taartbodem, vanillepoeder en citroensap

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Ouderwetse aardappels met melkvel

Ingrediënten:
aardappels, boter, citroensap, druivenpitolie, duizendblad, lavasolie, melk, melkproteinen, postelein, room, roomse kervelstelen, water, waterkersstelen, yoghurtwei en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
aardappelgerecht / zuivel
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Lemon Meringue Cupcakes

Ingrediënten:
bakpoeder, citroenen, ei, eidooier, eiwit, boter, boter, zout, kristalsuiker, tarwebloem, vanillesuiker, citroensap, volle melk, water, wittewijnazijn en zuiveringszout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Zwezerik met spinazie

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroensap, laurierblad, melk, prei, spinazie, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:

Roerei, basisrecept

Ingrediënten:
boter, citroensap, ei, havermelk, melk, notenmelk, olijfolie, rijstmelk, room, sojamelk, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Geglazuurde vingerbroodjes - iced fingers, evt gevulde variatie

Ingrediënten:
aardbeienjam, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, fijne rietsuiker, frambozenjam, gelatine, gist, melk, poedersuiker, vanille, volvette room, water, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Pindasaus

Ingrediënten:
azijn, citroensap, ketjap benteng manis, knoflook, melk, pindakaas, sambal oelek, suiker, ui, water, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Beignets van lamspootjes

Ingrediënten:
alcohol, bakpoeder, bloem, citroensap, knoflook, kruidnagel, lamspoot, laurierblad, melk, ui, verse peterselie, verse tijm, water, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / frituur
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Deegflapjes met roquefortsaus

Ingrediënten:
appel, bloem, champignons, citroensap, ei, knoflook, melk, nootjes, roquefort, sjalotje, vetstof, water en zout

Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Vol-au-vent met zwezerik, champignons en truffels

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, champignon, citroensap, laurierblad, melk, nootmuskaat, prei, truffel uit blik, ui, vleesextract, vol-au-vent, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...