323 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroencitroensapeigedroogde gistgistkaneelkristalsuikermaïzenanootmuskaatolieolijfoliepatentbloempeperpoedersuikerroomslagroomsuikeruivolle melkzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

marokkaans brood

Ingrediënten:
bloem, eidooier, gedroogde gist, melk, olijfolie, venkelzaad, vloeibare honing, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Pastis landais

Ingrediënten:
eieren, bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, oranjebloesemwater, parelsuiker, rum, tafelzout, vanillestokjes en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Ontbijt / diner / nagerecht uit Twaalf:

Heiligenbrood

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, fijne kristalsuiker, gele rozijnen, gist, melk, olijfolie, walnoten en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Chocoladetaart

Ingrediënten:
cacao, chocoladevulling, donker bier, eieren, bloem, kristalsuiker, bloem, gezouten boter, grof zeezout, water, ongezoete gecondenseerde melk, roggemeel en stout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / nagerecht uit Twaalf:

Peren met chocolade

Ingrediënten:
bitterkoekjes, bittere chocolade, bloem, cognac, eierdooier, fijne kristalsuiker, kruidnagel, laurier, melk, peer, slagroom, vanillestokje en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Brunch / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:

Provençaals fruchtenbrood - fougasse

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, gekonfijte citrusschil, gekonfijte vruchten, instantgist, melk, olijfolie, oranjebloesemwater, water, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
brood en broodgerecht / feestdagen
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude aspergesoep

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, groene asperges, melk, peper, slagroom, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Baba au rhum

Ingrediënten:
bloem, eidooier, ei, gist, melk, boter, rozijnen, rum, suiker en water

Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:

Cumberland rum nicky

Ingrediënten:
bloem, boter, eigeel, melk, mincemeat, poedersuiker, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Croissants

Ingrediënten:
witte basterdsuiker, bloem, ei, gist, melk, roomboter, boter en water, koud

Soort:
brood en broodgerecht
Haal meer recepten op...