Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, citroensap, ei, gedroogde gist, gist, kaneel, krenten, kristalsuiker, maïzena, nootmuskaat, olie, patentbloem, peper, poedersuiker, room, rum, slagroom, suiker, ui, volle melk, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:
Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Recept uit Patisserieboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Moro Londen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Recept uit De Urban Cook: