61 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelspijsbloembotercitroencitroensapeieidooierfijne kristalsuikergedroogde gistkaneelkrentenpoedersuikerrumsuikertarwebloemvanillesuikervolle melkwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Ontbijt / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:

Kulich

Ingrediënten:
amandelsnippers, boter, citroenrasp, citroenschil, eieren, gist, kristalsuiker, melk, sinaasappelrasp, sultanarozijnen, vanille-essence, tarwebloem en zout

Keuken:
Pools / Russisch
Soort:
brood en broodgerecht / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Hagelslagvlechten (chocoladehagelstol)

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelschilfers, banketbakkersroom, bloem, boter, broyage, chocoladehagelslag, citroenrasp, eierdooier, eieren, gist, kristalsuiker, melk, suikerglazuur en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Ontbijt / brunch / diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Kugelhopf - kugelhupf

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, gist, melk, muskaatrozijnen en room

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Ontbijt / lunch / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:

Vruchtenbrood

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, eieren, gekonfijte citrusschil, gist, kaneel, kristalsuiker, mandarijn, melk, rozijnen, sinaasappelrasp, water, tarwebloem en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:

Speculaasbroodjes met amandelspijs

Ingrediënten:
amandelspijs, boter, citroenrasp, droge gist, ei, speculaaskruiden, suiker, tarwebloem, volle melk en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Appel-oliebollen

Ingrediënten:
citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, bloem, gehakt, granny smith appel, klokhuis, poedersuiker, rozijnen, rum, gist, volle melk en zonnebloemolie

Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Kerststollen

Ingrediënten:
amandelspijs, bloem, bloemsuiker, boter, citroenrasp, ei, gekonfijte sinaasappel, gekonfijte vruchten, hazelnoot, gist, krenten, kristalsuiker, melk, rozijnen en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak / feestdagen
Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:

Kerststol

Ingrediënten:
amandelen, amandelspijs, blauwe rozijnen, boter, citroenrasp, droge gist, gehakt, gele rozijnen, koekkruiden, krenten, ei, oranjesnippers, suiker, sukade, tarwebloem, volle melk en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Beignets à la cannelle

Ingrediënten:
citroenen, eieren, bloem, boter, gedroogde gist, kaneelpoeder, koolzaadolie, kristalsuiker, tafelzout, vanille-extract, vanillestokje en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Appel-frangipanerol

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelschilfers, appels, bloem, bloemsuiker, boter, broyage, bruine suiker, citroenrasp, ei, eiwit, gist, kristalsuiker, melk en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Bomboloni

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bloem, boter, citroen, fijne kristalsuiker, gedroogde gist, melk en plantaardige olie

Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Butterkuchen - Boterkoek

Ingrediënten:
amandelschilfers, bloem, boter, citroenrasp, ei, gist, kaneel, melk, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Gevuld vlechtbrood

Ingrediënten:
amandelschilfers, appels, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, confituur, eieren, gist, griessuiker, kaneel, melk, nootmuskaat, oranjesnippers, parelsuiker, rozijnen en zout

Een recept uit  - Deutsche Küche

Bij de koffie uit Deutsche Küche:

Bienenstich

Ingrediënten:
amandeltopping, bienenstichroom, boter, citroenrasp, ei, melk, rum, suiker, tarwebloem, vanillesuiker, gist, volkorenmeel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Savarin met kumquats en room

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, boter, citroen, ei, fijne kristalsuiker, gedroogde gist, kumquat, limoncello, sinaasappel, slagroom en volle melk

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Putizza di noci - Gistrol uit Triëst

Ingrediënten:
bittere chocolade, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, droge gist, ei, eidooier, gist, melk, rum, suiker, walnoten, wijn en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Haal meer recepten op...