166 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebloembotercayennepeperkaneelknoflookkoriandermelkmosterdnootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperrode paprikatomatenpureeuivleeswortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Vol Smaak

Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:

Empanada's met rundergehakt

Ingrediënten:
azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout

Keuken:
Zuid-Amerikaans
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

kefta met eieren

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, ei, gemalen komijn, paprikapoeder, rundergehakt, ui, verse koriander, verse peterselie en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Gehaktbrood met ei

Ingrediënten:
bakboter, boterham, braadjus, ei, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, rode wijn, rundergehakt, tomatenpuree, ui, verse peterselie, wortel en zout

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, brood, boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, bleekselderij, rozemarijn, tijm, ui, peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Tartaar met tomaat

Ingrediënten:
cornichons, eidooier, kappertjes, ketchup, mager rundvlees, romatomaat, rundergehakt, sjalot, verse basilicum, verse bieslook en verse peterselie

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Klassieke tartaar met saus

Ingrediënten:
béarnaisesaus, cornichons, eidooier, kappertjes, mager rundergehakt, mayonaise, pepersaus, rodewijnsaus, sjalot, verse bieslook en verse peterselie

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:

Kruidige gehaktballetjes - albondigas de carne

Ingrediënten:
ei, hete chilisaus, knoflook, olijfolie, rundergehakt, saucijs, sjalot, tabasco, verse peterselie, verse worst, versgemalen zwarte peper, witbroodkruim en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / varkensvlees / rundvlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

Rundergehaktballen met citroen en knolselderij

Ingrediënten:
broodkruim, citroensap, ei, geelwortelpoeder, gemalen piment, kippenbouillon, knoflook, milde paprikapoeder, peterselie, rundergehakt, selderijknol, ui en venkelzaad

Soort:
rundvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Klops - Gehaktbrood

Ingrediënten:
ei, matsemeel, paneermeel, peper, peterselie, rundergehakt, tomatenpuree, tomatensaus, ui en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
rundvlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

Gehaktballen met ricotta en oregano

Ingrediënten:
broodkruim, ei, kippenbouillon, knoflook, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, ricotta, rundergehakt, tomatenblokjes uit blik en uien

Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Turkse pilaftaart

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, bladerdeeg, gemalen komijn, doperwten, ei, ketoembar, kipgehakt, knoflook, krenten, margarine, peterselie, rundergehakt, ui, wilde witte rijst en wortel

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Klopshamburgers

Ingrediënten:
ei, matsemeel, olie, paneermeel, peper, peterselie, rundergehakt, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
rundvlees
Haal meer recepten op...