636 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapcourgettedragoneikervelknoflookkruidenmuntolieoreganopepersjalottijmtomaatuiwaterzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Rundertartaar met tuinkruiden

Ingrediënten:
basilicum, biefstuk, bieslook, dragon, kervel, koriander, munt, olijfolie, peterselie en sjalot

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Met tuinkruiden gemarineerde kaas

Ingrediënten:
citroenzest, feta, knoflook, mozzarella, olijfolie, ricotta salata, tijm, verse geitenkaas, verse kaas en verse tuinkruiden

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Chez Adriaan:

Basisrecept aardappelsalade

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroensap, kervel, kruimige aardappels, lavas, olijfolie, peterselie, wijnazijn en 
zout en peper

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Buffet / bijgerecht uit Veg!:

Tomaten met kruiden

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, bieslook, extra vierge-olijfolie, peterselie, tomaten, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:

Champignons met room op toast

Ingrediënten:
bieslook, boterhammen, champignons, dille, groene kruiden, olijfolie, peterselie, selderij, knoflook en uien

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pasta met verse kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, dille, dragon, extra vierge-olijfolie, knoflook, linguine, peterselie, spaanse peper, spaghetti en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geitenkaas met quinoa

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, broodkruim, dragon, geitenkaas, kervel, olijfolie, peterselie, quinoa, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas
Haal meer recepten op...