448 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapdroge witte wijneigroentebouillonknoflooklaurierolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperrode uisjalotsuikertijmtomaattomatenpureewaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Tagliatelle met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, boter, chilipoeder, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, groentebouillon, knoflook, laurierblad, munt, peterselie, rozemarijn, salie, sjalot, tagliatelle, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kruiden-minestrone

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, basilicum, bleekselderij, boerenkool, courgette, gedroogde bonen, groentebouillon, knolraap, marjoraan, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pastinaak, peterselie, rozemarijn, sperziebonen, tomaat uit blik, ui, winterpompoen, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Eierbloemsoep met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, dille, ei, groentebouillon, kervel, knoflook, koriander, lente-ui, melk, olijfolie, peterselie, venkelgroen, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraan
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zomerkeuken:

Risotto met verse kruiden

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, bieslook, bladpeterselie, boter, droge witte wijn, groentebouillon, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, ui, wilde rijst, zout en zwarte peper

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kapoen geparfumeerd met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, blanke roux, dragon, gevogelteglace, kapoen, kervel, knoflook, koriander, magere room, olijfolie, peterselie, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Zomerse tomatensalade met kruiden

Ingrediënten:
anijshyssop, balsamicoazijn, basilicum, bieslook, dragon, extra vierge-olijfolie, kerstomaat, kervel, knoflook, peterselie, rodewijnazijn, sjalot, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Gestoofde ossestaart met basilicum-knoedels

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, eiwit, knoflook, laurier, ossestaart, peper, peterselie, rode wijn, tijm, tomatenketchup, ui, worcestersaus, wortel, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Konijn cacciatore met worst en basilicum

Ingrediënten:
ansjovispasta, basilicum, champignons, groene paprika, italiaanse kruiden, italiaanse worst, kippenbouillonblokje, knoflook, konijn, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tomaat uit blik, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eenvoudige gebakken rijst met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, basmatirijst, boter, dille, knoflook, langkorrelrijst, lente ui, neutrale olie, peper, peterselie, rijst, shiso, sjalot en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel geglaceerde wortel met ui

Ingrediënten:
basilicum, boter, dille, kervel, lente-ui, munt, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Denise & Nick

Recept van 88 Food:

Prei Courgettesoep met Verse Kruiden

Ingrediënten:
bieslook, courgette, gedroogde oregano, groentebouillon, knoflooktenen, kookroom, peterselie, plantaardige olie, preien, kruiden, witte ui, zeezout en zwarte peper

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Morieljes met boterbonen, tomaten en zoete kruiden

Ingrediënten:
boterbonen, citroensap, kerstomaat, knoflook, morieljes, olijfolie, olijfolie extra vergine, rode ui, verse basilicum, verse bladpeterselie, verse dille, verse dragon, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...