394 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapdroge witte wijneigroentebouillonknoflookkruidenlaurierolieolijfolieoreganoparmezaanse kaasrozemarijntijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Gestoofde ossestaart met basilicum-knoedels

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, eiwit, knoflook, laurier, ossestaart, peper, peterselie, rode wijn, tijm, tomatenketchup, ui, worcestersaus, wortel, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Konijn cacciatore met worst en basilicum

Ingrediënten:
ansjovispasta, basilicum, champignons, groene paprika, italiaanse kruiden, italiaanse worst, kippenbouillonblokje, knoflook, konijn, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tomaat uit blik, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Kip en groenten in de wok

Ingrediënten:
champignons, fenegriek, gele paprika, karwijzaad, kipfilets, knoflooktenen, koriander, kruiden, kurkuma, mosterdzaad, olijfolie, peper, ui, zoete chilisaus en zout

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Rauwe groenten - crudités

Ingrediënten:
azijn, dijonmosterd, ei, groenten, komkommer, mayonaise, olijfolie, radijs, rode biet, selderij, tomaat, verse basilicum, verse dragon, verse peterselie, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, basilicum, boerenkool, cannellinibonen, citroensap, cranberrybonen, knoflook, kool, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, rozemarijn, sjalot, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken gemengde groente met olijfolie

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bonenkruid, courgette, groene paprika, kervel, knoflook, majoraan, olijfolie, peterselie, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans / Provencaals
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegetarische tandoori tempeh met zoetzure groenten en platbrood

Ingrediënten:
basilicum, brood, garam masala, gember, groene kruiden, groenten, honing, kaneel, kip, knoflook, kokosolie, komijn, komkommer, koriander, kruiden, kruidnagel, marinade, masala, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprika, paprikapoeder, pasta, peterselie, platbrood, rode paprika, sesamzaad, sesamzaadjes, tandoori kruidenpasta, tempeh, tomatenpuree, verse koriander, verse peterselie, witte wijnazijn, witte wijnazijn, wortels, wraps en zwarte peper

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au pistouille - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met aubergine, tomaat, paprika, knoflook en basilicum

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Gevulde Provençaalse groente, mesclun met pistou en parmezaanse kaas - les petits farcis de légumes provençaux salade de mesclun au pistou et parmesan

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, knoflook, mesclun, nieuwe aardappel, olijfolie, paarse artisjok, parmezaanse kaas, peper, pistou, rundergehakt, tomaat, ui, verse basilicum, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit  - Gemüse!

Bijgerecht uit Gemüse! :

Franse doperwtjes

Ingrediënten:
basilicum, boter, crème fraîche, doperwten, droge witte wijn, groentebouillon, peper, peterselie, romainesla, sjalot en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse bonensla met noten

Ingrediënten:
basilicum, cannellinibonen, citroensap, cranberrybonen, hazelnoot, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, rozemarijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse bonensla

Ingrediënten:
basilicum, cannellinibonen, citroensap, cranberrybonen, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, rozemarijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse bonensla met sla

Ingrediënten:
basilicum, cannellinibonen, citroensap, cranberrybonen, friséesla, japanse mosterdsla, knoflook, mesclun, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, romainesla, rozemarijn, rucola, sjalot, tatsoi, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel geglaceerde wortel met ui

Ingrediënten:
basilicum, boter, dille, kervel, lente-ui, munt, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...