Recept uit L'Art de la table:
Gevulde courgette met tomatensaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, brood, chorizo, courgette, gehakt, olijfolie, tomaat, rode paprika, suiker, knoflook, tomaat, tomatenpuree, ui, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, dille, ei, groentebouillon, kaneel, knoflook, koriander, kruiden, laurier, olijfolie, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Koken voor elke dag:
Avondmaal uit Smokey goodness:
Recept uit Dressings en marinades:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Gemüse! :
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Buffet uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bijgerecht uit Gemüse! :
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: