25 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbieslookbladpeterseliecayennepepercitroendijonmosterddilledragoneieidooierextra vierge olijfoliegroene kruidenknoflookkomkommerkruidenlente-uimuntoliepeperrode uizout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch / buffet / bijgerecht uit Hoe te eten:

Groene salade met sperziebonen

Ingrediënten:
azijn, basilicum, citroensap, citroenschil, kropsla, little gem, mosterd, olijfolie, peterselie en sperziebonen

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Janneke Philippi en Serge Philippi - Salade

Recept uit Salade:

Salsa verde

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook, koriander, mosterd en bladpeterselie

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:

Zelfgemaakte mayonaise

Ingrediënten:
ansjovis, augurk, basilicum, cayennepeper, citroensap, cognac, dijonmosterd, eidooier, engelse mosterd, extra vierge olijfolie, franse mosterd, gember, grove mosterd, kappertjes, ketchup, knoflook, lente-ui, olijfolie, patak's madras-currypasta, peterselie, rode spaanse peper, saffraan, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Kruidenvinaigrette

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroensap, dragon, gedroogde kruiden, mosterd, mosterdpoeder, olie, olijfolie, peper, peterselie, wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:

Chique aardappelsalade

Ingrediënten:
bacon, basilicum, citroensap, dille, dragon, ei, knoflook, lente-ui, mosterd, olijfolie, pancetta, bladpeterselie, radijs, truffelolie en vastkokende nieuwe aardappel

Soort:
salade / aardappelgerecht
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Kruiden-vinaigrette

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, kervel, knoflook, oregano, peterselie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Annemiek Verweij

Recept van KeukenLiefde:

Groene salade met gepocheerde kip

Ingrediënten:
ansjovisfilets, basilicum, citroensap, doperwten, dragon, extra vierge olijfolie, groene asperges, haricots verts, kipfilets, mosterd, munt, slagroom, sperziebonen en bladpeterselie

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Groene mayonaise

Ingrediënten:
basilicum, cayennepeper, citroensap, eidooier, franse mosterd, knoflook, olijfolie, peterselie, waterkers, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Crudités

Ingrediënten:
babymaiskolf, bleekselderij, broccoli, citroensap, dijonmosterd, gele paprika, kerstomaat, komkommer, limoensap, mayonaise, mierikswortelsaus, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, rodewijnazijn, selderijzout, sugar snaps, verse basilicum, verse bieslook, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse peterselie, worcestersaus, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Opgerolde rosbief met asperge

Ingrediënten:
aspergepunten, cayennepeper, citroensap, ei, mosterd, olie, paprikapoeder, rosbief, selderijzout en tuinkruiden

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Bohnensalat mit Pellkartoffeln und Thunfisch / Bonensalade met aardappel in de schil en tonijn

Ingrediënten:
aardappels in de schil, ansjovisfilet in olie, balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, bonenkruid, citroensap, dijonmosterd, dragon, ei, fruitazijn, gele paprika, gladde peterselie, kappertjes, keniabonen, knoflook, komkommer, kropsla, lente-ui, olijfolie, plantaardige olie, rode paprika, rucola, selderijblad, tomaten, tonijn in water, venkelknol, witte ui, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
salade / groente / vis
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gegrilde makreelfilet met groene linzen

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, citroen, extra vergine olijfolie, gehakt, groene linzen, kappertjes, laurierblaadjes, makreelfilets, mosterd, munt, bladpeterselie, rode ui, rodewijnazijn, salsa verde, vruchtensap, tijm en knoflook

Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Eiersla

Ingrediënten:
citroensap, ei, kappertjes, kruiden, mosterd, olie, peper, room, salade, suiker, tomaten en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch