Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Hersensaus - salsa di cervella
- Ingrediënten:
- citroensap, ei, kappertjes, lamshersenen, laurierblad, olijfolie, ui, verse peterselie, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- warme sauzen / lamsvlees / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bleekselderij, boter, citroen, droge witte wijn, eidooier, kalfsvlees, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, olijfolie, paneermeel, peper, prei, sjalot, slagroom, tomaat, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?: