Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Brochetas de cordero - Lamsspiesen
- Ingrediënten:
- gemalen komijnzaad, gember, knoflook, lamsbout, olijfolie, peterselie, rode ui, rozemarijn, zeezout en zwarte peper
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, brood, citroen, citroensap, gemberpoeder, knoflook, koriander, kruiden, lamsvlees, olijfolie, peper, rijst, specerijen, suiker, tomaat, ui, vet, vlees, wortel, zaden, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit Melk & dadels:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit Melk & dadels:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: