Recept uit De banketbakker:
Garnalenragout
- Ingrediënten:
- bloem, cayennepeper, eidooier, hollandse garnalen, melk, peterselie, roomboter, sjalot, slagroom, tabasco en water
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kervel, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, prei, room, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De banketbakker:
Diner / voorgerecht uit De herenkookclub:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Deutsche Küche: