35 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakoliebasilicumbergamotbladchampignonchilipepergemberkipfiletkippenbouillonknoflookkokosmelklente-uipalmsuikersjalotslasuikerthaise vissausvissauswater
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Sardinesalade - yam pla sardine

Ingrediënten:
bai pak chee, chinese sla, citroengras, groene thaise chilipeper, knoflook, kratiem, lente-ui, limoensap, nam pla, prik khee noo, sardines uit blik, sjalot, sla, ta krai, thaise vissaus, verse koriander en verse munt

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Thaise gamba's met citroengras

Ingrediënten:
citroengras, djeroek poeroet, gamba's, knoflook, koriander, lente-ui, limoensap, palmsuiker, plantaardige olie, sjalotjes, verse galanga en vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Salade van pijlinktvis - yam pla muk

Ingrediënten:
bai pak chee, champignon, citroengras, gemberwortel, groene paprika, kleefrijst, knoflook, komkommer, kratiem, kropsla, lente-ui, limoensap, maïzena, nam pla, nam prik gaeng ped, olie, peultjes, pijlinktvis, rode paprika, suiker, ta krai, thaise rode kerriepasta, thaise vissaus, tomaat, verse koriander, verse munt en witte wijn

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Poon in bananenblad uit de oven met ananas-chilisambal

Ingrediënten:
ananas, bananenbladeren, bird's-eye chilipeper, citroenblaadjes, citroengras, fijne kristalsuiker, garnalenpasta, geelwortel, geelwortelpoeder, gemalen komijn, gember, grof zeezout, kardemompoeder, knoflook, kokosmelk, kokosroom, komkommer, koriander, korianderzaad, limoen, limoensap, limoenschil, maanzaad, minicress, poon, rawits, rode chilipeper, sjalot, vissaus, witvis en zonnebloemolie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Nigella bijt:

Hete, zure soep

Ingrediënten:
champignon, chilipeper, citroengras, garnalen, kaffir-limoenblaadjes, kippenbouillon, koriander, lente-ui, limoensap, stropaddestoelen, suiker, tomyam-pasta en vissaus

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Aziatische kippensoep met kokosmelk

Ingrediënten:
basterdsuiker, citroenblaadjes, citroengras, enoki, gemberwortel, kipfilet, kippenbouillon, kokosmelk, korianderblaadjes, limoen, limoensap, paddenstoelen, rode peper, shiitake en vissaus

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Mosselen met Thaise smaak

Ingrediënten:
bouillon, citroengras, gember, kaffir-limoenblaadjes, knoflook, koriander, limoensap, mirin, mosselen, sjalot, spaanse peper en vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Recept uit Noedels:

Pikante Thaise dressing

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroengras, koriander, lente-ui, limoensap, palmsuiker, thaise pepers en vissaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Noedels:

Koude sobanoedels met kreeftsalade

Ingrediënten:
bruine suiker, chilipeper, citroengras, citroensap, koriander, kreeft, lente-ui, limoensap, mizuna, pindaolie, rijststokjes, rucola, sla, sobanoedels, spinazie, vissaus, waterkers en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / pasta/noodles
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / voorgerecht uit Eten en zo:

Hete soep van venusschelpjes

Ingrediënten:
knoflook, koriander, limoensap, rode peper, citroengras, thaise vissaus en venusschelpjes

Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Larp uit Chiang Mai

Ingrediënten:
citroengras, kaffir-limoenblaadjes, kipgehakt, kleefrijst, lente ui, limoensap, rode pepers, sla, thaise vissaus, verse koriander en verse munt

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Karbonades met portabello's

Ingrediënten:
citroengras, droge sherry, kleefrijst, knoflook, koriander, lente ui, limoensap, portabello, ribkarbonades, rode pepers, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, thaise vissaus en whisky

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Vissoep met kokos

Ingrediënten:
citroengras, galangal, gamba's, gember, inktvis, kaffir-limoenblaadjes, knoflookbieslook, kokosmelk, limoensap, sjalot, thaise groene currypasta, thaise vissaus, verse koriander en visbouillon

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Kippensoep met galanga en kokos

Ingrediënten:
babymaiskolf, champignon, citroengras, galangawortel, kaffir-limoenblaadjes, kipfilet, kippenbouillon, kokosmelk, lente ui, limoensap, rode peper, thaise vissaus en verse korianderblaadjes

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Zeevruchtencurry met kokosmelk

Ingrediënten:
basilicum, citroengras, gember, groene peper, kaffir-limoenblaadjes, kokosmelk, koriander, korianderstelen, lente ui, limoensap, pijlinktvis, thaise vissaus, tijgergarnalen en witvisfilet

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Groene Thaise currypasta

Ingrediënten:
citroenblaadjes, garnalenpasta, gember, groene pepers, knoflook, komijnpoeder, koriander, limoensap, sereh, sjalot en thaise vissaus

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Noordoosterse garnalensalade - phla goong

Ingrediënten:
bai ma-grood, bai pak chee, bergamotblad, citroengraspuree, gemalen thaise chilipeper, gepelde rauwe garnalen, lente-ui, limoensap, nam pla, prik khee noo pon, ta krai, thaise vissaus, verse koriander, verse munt en water

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Kip-kokossoep - tom kha gai

Ingrediënten:
bai ma-grood, bai pak chee, bergamotblad, citroengras, groene thaise chilipeper, jonge galanga, kha orn, kipfilet, kokosmelk, limoensap, nam pla, nam prik pow, prik khee noo, suiker, ta krai, thaise vissaus, verse koriander en zwarte chilipasta

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Pikant-zure garnalensoep - tom yam goong

Ingrediënten:
bai ma-grood, bai pak chee, bergamotblad, citroengras, galanga, gepelde rauwe garnalen, groene thaise chilipeper, kha, knoflook, kratiem, limoensap, nam pla, nam prik pow, prik khee noo, sjalot, strochampignon, ta krai, thaise vissaus, verse koriander, water en zwarte chilipasta

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Salade met clams - phla hoi

Ingrediënten:
bai ma-grood, bai pak chee, bergamotblad, citroengras, clams, groene chilipeper, lente-ui, limoensap, mosselen, nam pla, prik chee fa, sjalot, sla, ta krai, thaise vissaus, verse koriander en verse munt

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Tom Yum Broth

Ingrediënten:
bird's-eye chilipeper, citroengras, djeroek poeroet, galangal, garnalenfond, gember, knoflook, koriander, limoensap, palmsuiker, sjalot, tamarindepasta, trassi en vissaus

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Haaskarbonades à la minute met cashewnotensaus

Ingrediënten:
bosui, bruine basterdsuiker, cashewnoten, knoflook, kokosmelk, limoensap, mie, nam pla, olie, rode spaanse peper, rode thaise currypasta, sereh, serehpoeder, thaise kruiden, thaise vissaus, verse basilicum en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Thaise cashewnotensaus

Ingrediënten:
bosui, bruine basterdsuiker, cashewnoten, knoflook, kokosmelk, limoensap, nam pla, olie, rode spaanse peper, rode thaise currypasta, sereh, serehpoeder, thaise vissaus en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus / vegetarisch
Haal meer recepten op...