140 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideolieavocadocitroengrascitroensapeigemalen komijngembergroene chilipepergroentebouillonkokosmelkkomkommerlente-uilimoenolieolijfoliepepersambal oeleksojasaussuikerthaise vissaustomaatuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Kerrieflapjes met koriander-muntsaus

Ingrediënten:
bakpoeder, bakspray, cayennepoeder, citroensap, erwten, gele spliterwten, gember, jalapeños, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, korianderpoeder, kruizemuntblad, limoensap, olijfolie, sojasaus, spinazie, tamari, ui, volkorenbloem, water, witte bloem, wortel en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Lamssaté

Ingrediënten:
ketjap manis, ketoembar, knoflook, lamsvlees, limoensap, rode lombok, sjalot, vloeibare goela djawa en witte peper

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Groene Thaise currypasta

Ingrediënten:
citroenblaadjes, garnalenpasta, gember, groene pepers, knoflook, komijnpoeder, koriander, limoensap, sereh, sjalot en thaise vissaus

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Tom Yum Broth

Ingrediënten:
bird's-eye chilipeper, citroengras, djeroek poeroet, galangal, garnalenfond, gember, knoflook, koriander, limoensap, palmsuiker, sjalot, tamarindepasta, trassi en vissaus

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Mosselen met Thaise smaak

Ingrediënten:
bouillon, citroengras, gember, kaffir-limoenblaadjes, knoflook, koriander, limoensap, mirin, mosselen, sjalot, spaanse peper en vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:

Chiang mai worst - sai oua

Ingrediënten:
bai pak chee, citroengras, galangapoeder, gapi, garnalenpasta, groene peperkorrels, groene thaise chilipeper, kha pon, knoflook, kratiem, limoensap, prik khee noo, sjalot, ta krai, varkensgehakt, verse koriander, worstvel en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Geroerbakte garnalen met mie

Ingrediënten:
chilivlokken, daikon, garnalen, knoflook, koriander, limoensap, palmsuiker, pinda, rijstmie, sesamolie, sjalot, sojasaus, taugé en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Pikant-zure garnalensoep - tom yam goong

Ingrediënten:
bai ma-grood, bai pak chee, bergamotblad, citroengras, galanga, gepelde rauwe garnalen, groene thaise chilipeper, kha, knoflook, kratiem, limoensap, nam pla, nam prik pow, prik khee noo, sjalot, strochampignon, ta krai, thaise vissaus, verse koriander, water en zwarte chilipasta

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Bijgerecht uit Sous-vide thuis:

Bloemkool met garam masala

Ingrediënten:
bloemkool, fleur de sel, garam masala, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, gemalen kurkuma, gember, ghee, kashmiri-chilipoeder, knoflook, korianderblaadjes, limoensap en sjalot

Soort:
sous-vide / vegetarisch
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Sardinesalade - yam pla sardine

Ingrediënten:
bai pak chee, chinese sla, citroengras, groene thaise chilipeper, knoflook, kratiem, lente-ui, limoensap, nam pla, prik khee noo, sardines uit blik, sjalot, sla, ta krai, thaise vissaus, verse koriander en verse munt

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:

Geroosterde varkenshals - kaw moo yang

Ingrediënten:
bai pak chee, groene chilipeper, knoflook, kratiem, lente-ui, limoensap, nam pla, prik khee noo, raak pak chee, sjalot, sojasaus, suiker, thaise vissaus, varkensnek, verse koriander, verse korianderwortel en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Karbonades met portabello's

Ingrediënten:
citroengras, droge sherry, kleefrijst, knoflook, koriander, lente ui, limoensap, portabello, ribkarbonades, rode pepers, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, thaise vissaus en whisky

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Thaise gamba's met citroengras

Ingrediënten:
citroengras, djeroek poeroet, gamba's, knoflook, koriander, lente-ui, limoensap, palmsuiker, plantaardige olie, sjalotjes, verse galanga en vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Pomelosalade

Ingrediënten:
garnaal, knoflook, kokos, krabvlees, lente ui, limoensap, palmsuiker, pinda, pomelo, rode pepers, sjalot, thaise vissaus, verse koriander en verse munt

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Recept uit Noedels:

Groene currypasta

Ingrediënten:
citroengras, galanga, garnalenpasta, groene chilipeper, groene paprika, karwijzaad, knoflook, korianderzaad, limoensap, pindaolie, plantaardige olie, sjalot en zeezout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Thaise salade met gerookte zalm

Ingrediënten:
basilicum, gebakken sjalotjes, gerookte zalm, groene mango, groene papaja, knoflook, koriander, kwartelei, limoensap, munt, palmsuiker, pinda, rode peper, sjalot, vissaus en zalmeitjes

Soort:
salade
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Spinazieflensjes uit de wok

Ingrediënten:
bakpoeder, basilicum, bloem, courgette, eierdooier, gemberwortel, kastanjechampignons, knoflook, komkommer, koriander, limoensap, olie, paprikapoeder, rode ui, sjalot, spinaziebladeren en volle yoghurt

Een recept uit Anne Wilson - Indonesisch koken

Bijgerecht uit Indonesisch koken:

Kipsate met pindasaus

Ingrediënten:
djinten, honing, kerrie, ketoembar, kippenborstfilet, knoflook, limoensap, pinda's, sesamolie, sjalotjes en water

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Groentesaté

Ingrediënten:
aubergine, champignons, citroensap, donkere basterdsuiker, gele paprika, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, koriander, limoensap, melk, olie, olijfolie, pindakaas, rode paprika, rode peper, sjalot, tomatenketchup en zilverui

Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Pad Thai Van Groenten Met Krokante Tofu

Ingrediënten:
broccoli, bruine suiker, knoflook, kool, koriander, lente-ui, limoen, limoensap, olie, pinda's, rijstazijn, rijstnoedels, sjalot, sojasaus, taugé, tofu, tomatenpuree, water en wortel

Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Indiase garnalen

Ingrediënten:
basilicum, cayennepeper, garnalen, gemalen geelwortel, gemalen komijn, gemalen kruidnagel, gemberwortel, knoflook, koriander, limoensap, plantaardige olie en sjalotjes

Keuken:
Indiaas
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...