Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Gevulde aubergines
- Ingrediënten:
- aubergine, bloem, boter, broodkruim, gehakt, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bechamelsaus, bleekselderij, boter, bouillon, ei, kaas, knoflook, melk, mozzarella, olijfolie, oregano, paneermeel, peper, suiker, tijm, tomatenpuree, tomatensaus, ui, vlees, volle melk, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten: