Recept uit Deutsche Küche:
Druivensaus
- Ingrediënten:
- boter, cognac, gevogeltefond, marc, nootmuskaat, peper, room, suiker en wijndruiven
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, citroensap, ei, eidooier, gehakt, gevogeltefond, gist, kaas, kaneel, knoflook, kruidnagel, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, specerijen, spinazie, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / buffet / nagerecht uit Provence:
Recept uit Deutsche Küche:
Lunch / snack of tussendoortje uit Deutsche Küche:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept van Lekker Happen:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Het literaire eetboek:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Lekker Happen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence: