14 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelbakpoederbloembruine suikercitroenraspgemalen foeliegemalen kaneelkaneelkrentenkristalsuikerlichtbruine basterdsuikermelkpeperrumwaterwitte wijnzeezoutzoete appelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Rabarberbakjes met meringue

Ingrediënten:
boter, citroensap, droge witte wijn, eiwit, filodeeg, gemalen kaneel, lichtbruine basterdsuiker, nootmuskaat, rabarber, rinse groene appel, suiker, vanille-essence en zout

Soort:
fruit / koek en gebak
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Warme nectarines

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, gemalen kaneel, halfvolle melk, lichtbruine basterdsuiker, nectarine, nootmuskaat, suiker, vanille-essence en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Brood- en appelshalet met melk

Ingrediënten:
boter, challe, citroensap, citroenschil, ei, honing, kaneel, krenten, melk, nootmuskaat, rozijnen, rum, suiker, zoete appel en zure appel

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Lamsvleesblanquette - blanquette d'agneau

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, champignon, citroensap, eierdooier, lamsschouder, nootmuskaat, peper, suiker, ui, wortel, zilverui en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees / feestdagen
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Bij de koffie uit Brits bakboek:

Mince pies & mincemeat

Ingrediënten:
bloem, boter, brandy, bruine suiker, citroenrasp, citroensap, eigeel, gedroogde pruim, gekonfijte sinaasappelschil, gemalen foelie, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, gemberpoeder, krenten, melk, mincemeat, niervet, nootmuskaat, poedersuiker, rozijnen, rum, sevillasinaasappels, sherry, shredded suet, stoofappel, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / nagerecht uit Morito:

Walnotencake

Ingrediënten:
amandelmeel, bakpoeder, boter, citroenrasp, citroensap, grove polenta, kaneel, nootmuskaat, scharrelei, walnoten, witte basterdsuiker, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zuiveringszout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Diner / lunch / buffet / nagerecht uit Love your lunch:

Klassieke New Yorkse cheesecake

Ingrediënten:
baking soda, biscuitjes, citroenen, citroensap, donkerbruine basterdsuiker, boter, ei, kaneelpoeder, kristalsuiker, nootmuskaat, pimentpoeder, roomkaas, tarwebloem, vanille-extract en zure room

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:

Zoete lampastei - sweet lamb pie

Ingrediënten:
artisjokhart, berberisbessen, bloem, boter, citroensap, druiven, ei, eigeel, gekonfijte citrusschil, gemalen foelie, gemalen kruidnagel, krenten, lamsbout, lamsgehakt, lamsvlees, melk, nootmuskaat, patentbloem, reuzel, verse peterselie, water, witte suiker, witte wijn, zeezout, zoete aardappel, zuurbessen en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
lamsvlees / pastei
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Gevuld vlechtbrood

Ingrediënten:
amandelschilfers, appels, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, confituur, eieren, gist, griessuiker, kaneel, melk, nootmuskaat, oranjesnippers, parelsuiker, rozijnen en zout