Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Vichyssoise
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, boter, kippenbouillon, nootmuskaat, peper, prei, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, ei, gehakt, groentebouillon, kip, knoflook, laurier, melk, olijfolie, paneermeel, peper, rode ui, slagroom, specerijen, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit Koken voor twee:
Recept van Es' Factory:
Lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Es' Factory:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria España:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier: