Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:
Pompoensoep met geroosterde pompoenpitten
- Ingrediënten:
- gemberpoeder, nootmuskaat, olijfolie, pompoen, rietsuiker en slagroom
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, balsamicoazijn, bloem, bloemige aardappel, bloemkool, boter, broccoli, ei, eidooier, groentebouillon, kervel, knoflook, melk, olie, peper, peterselie, poedersuiker, pompoen, room, tomatenpuree, ui, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!: