35 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelblanke azijnbloembotercayennepepercitroeneigroene koolknoflookknoflookpoederkomkommerlimoensapmosterdoliepepersambal oelekuivruchtensapwitte koolzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Lavendelbubbels

Ingrediënten:
azijn, bloemen, ciderazijn, citroen, citroensap, gehakt, gele rozijnen, gist, lavendel, olie, rozijnen, suiker, water, witte suiker, wittewijnazijn en zout

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Mayonaise

Ingrediënten:
azijn, citroensap, eierdooier, franse mosterd, olie en suiker

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:

Aspergesalade met ham

Ingrediënten:
achterham, bladgelatine, citroensap, groene asperge, groene mosterd, madera, mosterd, olie, peper, slagroom, suiker, tomatenketchup, verse peterselie, witte asperge, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / vlees / groente
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Westkustsalade - västkustsallad

Ingrediënten:
asperge, champignon, citroensap, doperwten, ijsbergsla, krab, mosselen, olie, suiker, verse dille, wijnazijn en zout

Keuken:
Europees / Zweeds
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 1

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, kokos, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pinda, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, tahoe, taugé, tempeh, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / soja
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 3

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, olie, omelet, pindakaas, sambal oelek, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht / basisrecept uit Indonesie:

Standaarddressing lalab gerechten

Ingrediënten:
arachideolie, azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, knoflookpoeder, limoensap, olie, sambal oelek, verse koriander en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Groentegerecht met ei en pindasaus - gado-gado

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, gele kool, goela djawa, groene kool, haricots verts, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 2

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, arachideolie, asempasta, batavia, blanke azijn, bloemkool, broccoli, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, knolselderij, komkommer, kool, kroepoek oedang, krulandijvie, limoensap, olie, pindakaas, pronkbonen, sambal oelek, sla, slablad, snijboon, sperziebonen, spinazie, spitskool, stoofsla, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / groente
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Zoetzure rodekool met appel

Ingrediënten:
ciderazijn, citroensap, peper, plantaardige olie, rodekool, rode wijn, rozijnen, suiker, ui, water, wijnazijn, zout en zure appels

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
vegan / groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Witte kool met zure room

Ingrediënten:
azijn, citroensap, ei, karwijzaad, peper, plantaardige olie, suiker, witte kool, zout en zure room

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Salade "Colmar"

Ingrediënten:
ananas, citroensap, dille, kasseler rib, mayonaise, olie, room, rozemarijnpoeder, suiker, wijnazijn, witte wijn, zachtzure appel en zuurkool

Keuken:
Frans
Soort:
salade
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Bijgerecht uit Koude keuken:

Rode vitaminekost

Ingrediënten:
appel, citroensap, komijnpoeder, komijnzaad, mierikswortel, olie, rode kool, rode wijn, suiker, wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Bijgerecht uit Koude keuken:

Najaarsvruchtensalade

Ingrediënten:
azijn, cayennepeper, citroensap, cox orange, druiven, golden delicious, mandarijnen, olie, selderijknol, suiker, walnoten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Camembertcocktail

Ingrediënten:
camembert, chilisaus, citroensap, kruidenazijn, mixed pickles, olie, peterselie, suiker, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Avocado met garnalen

Ingrediënten:
avocado, azijn, chilipeper, citroensap, dille, garnalen, komkommer, olie, suiker, whisky, zachtzure appel en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Brussels lof voor snobs

Ingrediënten:
azijn, citroensap, ei, emmentaler, mosterd, olie, paprikapoeder, saliepoeder, suiker, witlof, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Rodekoolsalade

Ingrediënten:
appel, azijn, blauwe druiven, cayennepeper, citroensap, komijnpoeder, olie, rode kool, rode wijn, suiker, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegan
Haal meer recepten op...