Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met gember
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, knoflook, maïzena, peper, sherry, sojasaus, suiker, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, citroensap, ei, gember, kaneel, koriander, kruiden, lamsvlees, maïzena, olie, olijfolie, peper, rundvlees, sesamolie, sojasaus, thaise vissaus, tomatenpuree, trassi, ui, vlees, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Oh My Dish:
Recept van What's that smell:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Avondmaal uit Noedels:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / voorgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept uit De Thaise keuken:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: