75 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloembotercourgettefruitgedroogde oreganogehaktkaasknoflookkruidenmelkolieolijfolieparmezaanse kaaspastapeperpeterselietomaatuizout
zout en peperzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Parmigiana van gefrituurde aubergines

Ingrediënten:
aubergines, bloem, gedroogde oregano, ei, mozzarella, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, peper, peterselie, melk, knoflook, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, verse basilicum, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Spaghetti-taart

Ingrediënten:
eieren, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, gehakt, kaas, gezeefde tomaten, mascarpone, paprikapoeder, peper en zout, spaghetti, knoflook, tomatenpuree, ui en verse peterselie

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Fusillipizza

Ingrediënten:
basilicum, boter, fusilli, mozzarella, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Pizza van vier kazen

Ingrediënten:
basilicum, fontinakaas, gedroogde oregano, gorgonzola, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, sjalot, tomaatblokjes, tomatenketchup en witbroodmix

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:

Gemarineerde buffelmozzarella met tomaten

Ingrediënten:
basilicumbladeren, buffelmozzarella, citroen, extra vergine olijfolie, knoflook, maldon zeezout, oregano, raapzaadolie, tomaat, venkelzaad en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:

Parmigiana di melanzane

Ingrediënten:
aubergines, balsamicoazijn, basilicum, bloem, gedroogde oregano, groente, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui en zout

Soort:
vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit Kim

Recept van Pure Foodie:

Lasagne met yoghurt, een heerlijk recept!

Ingrediënten:
champignons, eieren, feta, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, gedroogde tijm, griekse yoghurt, kaas, lasagne, parmezaanse kaas, peper en zout, ricotta, spinazie, knoflook, tomatenpuree en uien

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Groentesoufflé - tiella di verdure

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, broodkruim, extra vergine olijfolie, gele paprika, mozzarella, peper, tomaat, verse basilicum, oregano en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Pasta saus met gehakt en tomaat

Ingrediënten:
basilicum, champignon, gehakt, kaas, kastanjechampignons, knoflooktenen, olie, oregano, pasta, peper en zout, rode wijn, tomatenblokjes, tomatenpuree, uien en zongedroogde tomaten

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Pizza met artisjokken

Ingrediënten:
artisjokharten, basilicum, bloem, boter, gist, mozzarella, olie, oregano, rozemarijn, salami, tomaat, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Croque pizza

Ingrediënten:
azijn, basilicum, knoflook, mozzarella, olijfolie, oregano, peper, stokbrood, tomaten en zout

Soort:
hapjes
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Kleurrijke vegan lasagne

Ingrediënten:
basilicum, chilipeper, edelgistvlokken, bloem, gedroogde oregano, gehakt, biet, gemalen zwarte peper, groentebouillonblokje, kaas, lasagnebladen, nootmuskaat, olijfolie, rode ui, knoflook, zout, tomatenpassata, tomatenpuree en zoete aardappel

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Kleurrijke vegan lasagne recept - Food and Friends

Ingrediënten:
basilicum, chilipeper, edelgistvlokken, bloem, gedroogde oregano, gehakt, biet, gemalen zwarte peper, groentebouillonblokje, kaas, lasagnebladen, nootmuskaat, olijfolie, rode ui, knoflook, zout, tomatenpassata, tomatenpuree en zoete aardappel

Een recept uit Meneer Wateetons

Recept van Wateetons:

Filmpje: antipastosalade met artisjok

Ingrediënten:
artisjokharten uit blik, buffelmozzarella, burrata, citroensap, coppa, droge worst, gedroogde ham, sla, extra vierge olijfolie, groene olijven, guanciale, oregano, mesclun, peper en zout, tomaten en verse basilicum

Haal meer recepten op...