Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Vichyssoise-koude aardappel-preisoep
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, blanke kippenbouillon, boter, crème fraîche, laurier, prei, tijm, uien, volle melk, witte peper en zonnebloemolie
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bloemkool, groente, groentebouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode wijn, room, selderij, suiker, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Avondmaal uit Home Made winter:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van Food en So Much More:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: