Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bleekselderij, bloem, boter, knoflook, komijn, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, specerijen, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Margriet kookboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Lekker Happen:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Avondmaal uit Home Made winter:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: