Recept uit De Urban Cook:
Langzaam Gebakken Ossenhaas Met Bordelaisesaus
- Ingrediënten:
- boter, kalfsbouillon, knoflook, laurier, lente-ui, merg, olijfolie, ossenhaas, peterselie, rode wijn, sinaasappel, tijm, witte peperkorrels en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, fond, knoflook, laurierblad, olie, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Avondmaal uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: