Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Ossobuco met groene-druivensaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, groene pitloze druiven, kalfsschenkel, knoflook, laurier, olijfolie, runderbouillon, uien, wijnazijn en winterpeen
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, ei, kippenbouillon, kruidnagel, laurierblad, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Sous vide:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo: