Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Zuurkool met sjmalts
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, bloem, jeneverbessen, karwijzaad, kippenbouillon, kippenvel, kippenvet, knoflook, laurier, ui, witte wijn en zuurkool
- Soort:
- eenpansgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, bouillon, cayennepeper, champignon, droge witte wijn, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, rode wijn, selderij, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Recept uit Sous vide:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek: