Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Gepaneerde kalfszwezerik - mollejas empanadas
- Ingrediënten:
- bloem, ei, frituurvet, kalfszwezerik, laurierblad, paneermeel en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees / frituur
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruidnagel, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Vegan Genial:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Season with love:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / avondmaal uit Tomaten:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza: