141 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroencitroenschilcrème fraîcheeieidooiereiwitfruitgistgriekse yoghurtkaneelkristalsuikermaïzenamelkolijfoliepoedersuikerroomslagroomvanillesuikerwalnotenwaterzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:

Wortelbrood met bruine suiker en amandelen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakpoeder, basterdsuiker, bloem, boter, citroenschil, ei, fruit, natriumbicarbonaat, pecannoten, sinaasappelschil, vruchtensap, walnoten, wortel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Culinaria España:

Kaneelkoekjes - polverones

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, citroensap, kaneel, kokosbloesempoedersuiker, poedersuiker en reuzel

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Desserts nieuwe stijl:

Mandarijnentaart met citroenglazuur

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, citroensap, ei, eiwit, mandarijnensap, mandarijnenschil, poedersuiker, saffloerolie, sinaasappelsap, sinaasappelschil, suiker, wijnsteenzuur en zure room

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Warme appelcompote-cake

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, citroensap, ei, fijne tafelsuiker, kaneel, maïzena, moesappel, poedersuiker en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit / koek en gebak
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:

Alfajores

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, dulche de leche, ei, kristalsuiker, maïzena, poedersuiker, rum, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en zout

Keuken:
Argentijns
Soort:
sous-vide / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:

Citroentaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, citroensap, ei, gemberpoeder, kaneel, suiker, vanille-extract, zonnebloemolie en zuiveringszout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Honingtaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, donkerbruine basterdsuiker, ei, honing, kaneelpoeder, poedersuiker en rozemarijn

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Citroentaart - torta al limone

Ingrediënten:
bloem, boter, boterdeeg, citroenrasp, citroensap, ei, fijne kristalsuiker en poedersuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:

Torta de santiago

Ingrediënten:
blanke amandelen, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, fijne kristalsuiker en poedersuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch / noten
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Bij de koffie uit Thug kitchen feestvoer:

Bramen-citroencake

Ingrediënten:
bakpoeder, bramen, bruine suiker, ciderazijn, citroenrasp, citroensap, druivenpitolie, gemberpoeder, haverbloem, kaneelpoeder, kristalsuiker, melkvervanger, olijfolie, vanille extract, volkorenbloem, witte bloem en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Tigiladas

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, citroensap, ei, kaneelpoeder, melk, poedersuiker, suiker en zout

Keuken:
Portugees
Soort:
ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Christmas pudding

Ingrediënten:
amandelen, bruine suiker, citroenrasp, citroensap, cognac, ei, gekonfijte citroenschil, gekonfijte kersen, gekonfijte sinaasappelschil, gemalen kruidnagel, kaneel, krenten, meel, melk, paneermeel, piment, rozijnen, runderniervet, sinaasappelsap en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
pudding / feestdagen
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Buffet / bij de koffie uit Brits bakboek:

Citroencake - lemon drizzle cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, fijne witte suiker, karnemelk, melk en witte suiker

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Citroentaart

Ingrediënten:
amalfi-citroen, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eierdooier, fijne kristalsuiker en poedersuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Haal meer recepten op...