Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, ei, eidooier, garnaal, gecanneleerde champignonhoedjes, gekookte gambas, kervel, kippenbouillon, knoflook, kookvocht van vis, kruiden, laurier, melk, olie, peterselie, room, slagroom, tijm, tongfilet gepocheerd in witte wijn, truffel, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Gemüse! :
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: