Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, bouillon, courgette, ei, gehakt, griesmeel, kip, knoflook, laurier, maïzena, mirin, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, rundvlees, sojasaus, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: