Lunch / bijgerecht / basisrecept uit Culinaria España:
Plaatkoek - coca
- Ingrediënten:
- bloem, gist, olijfolie, suiker, vet, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- brood en broodgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, fijne tafelsuiker, gekonfijte citrusschil, gekonfijte sinaasappelschil, kaneel, knoflook, laurier, melk, olijfolie, plantaardige olie, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, rietsuiker, ui, vet, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht / basisrecept uit Culinaria España:
Snack of tussendoortje uit Culinaria España:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria España:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bij de koffie uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag: