Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bladpeterselie, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, ei, eidooier, eiwit, knoflook, melk, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit NAJAT:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Amuse / diner uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Een jaar in Toscane:
Diner / nagerecht uit Zuur:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Appels en peren:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Snack of tussendoortje uit Een kookboek.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het insectenkookboek: