Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Vichyssoise-koude aardappel-preisoep
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, blanke kippenbouillon, boter, crème fraîche, laurier, prei, tijm, uien, volle melk, witte peper en zonnebloemolie
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bouillon, bouquet garni, citroen, crème fraîche, groente, knoflook, kruiden, laurier, nootmuskaat, olijfolie, paddestoel, peper, peterselie, slagroom, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Down to earth:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Recept van Betty's Kitchen: