Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Rundvlees met pasta
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eierdooier, eiwitten, kaas, knoflook, melk, munt, paneermeel, peper, peterselie, rundergehakt, spaghetti, spaghettisaus en zout
- Keuken:
- Grieks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, ei, gehakt, kaneel, ketchup, knoflook, komijn, koriander, mager rundergehakt, matsemeel, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, sla, specerijen, suiker, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept van Oh my foodness:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Heerlijk simpel:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: