Recept uit De pastabijbel:
Elicoidali met kaas en room
- Ingrediënten:
- boter, eierdooier, elicoidali, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, ricotta, room, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, droge witte wijn, ei, eidooier, gekookte ham, groentebouillon, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, panna da cucina, peper, peterselie, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, ui, vlees, water, zeezout, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Rijst & risotto:
Buffet / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner uit De dikke vegetariër:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken: