Recept uit De pastabijbel:
Elicoidali met kaas en room
- Ingrediënten:
- boter, eierdooier, elicoidali, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, ricotta, room, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, boter, crème fraîche, ei, gekookte ham, groentebouillon, gruyère, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peterselie, ricotta, slagroom, spinazie, tijm, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Bijgerecht uit Groene burgers:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Provence:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken: