255 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbotercitroencourgetteeikaasolieolijfoliepecorinopeperpestopeterseliericottarode uirucolaspinazietomaatuiwalnotenzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Pijnboompittensaus met kaas

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge-olijfolie, feta, groene olijven, kappertjes, knoflook, manchego, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnboompitten, ricotta, rode ui, rode wijn, witte wijn en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / voorgerecht uit Gemüse! :

Groene antipasta met ei - variatie met kaas

Ingrediënten:
buffelmozarella, ei, groene asperges, jonge courgette, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, snijbiet, sperziebonen, tomatenpesto, witte aceto balsamico en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Pastabombe

Ingrediënten:
basilicum, courgette, ei, paddestoel, knoflook, magere spekblokjes, mozzarellakaas, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, pijnboompitten, sjalot, spaghetti en tomaatblokjes

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Auberginerolletjes

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, dadels, gedroogde tomaten, ijsbergsla, knoflook, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, tomaat en zwarte olijven

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Italiaanse tomatensoep met pesto

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, boter, knoflook, margarine, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, pomodoritomaat, rauwe ham, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomatenpuree en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Recept uit BioBudget:

Raapstelenpesto

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, oude kaas, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, raapstelen, walnoten, witte wijnazijn en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Linda Tubby - Gelati d'Italia

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gelati d'Italia:

Sorbet van pesto

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge olijfolie, fijne kristalsuiker, knoflook, koolzuurhoudend bronwater, parmezaanse kaas en pijnboompitten

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Haal meer recepten op...